Арсенал и Тотнъм играят при резултат 1:1 на Емирейтс в мач

...
Арсенал и Тотнъм играят при резултат 1:1 на Емирейтс в мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Арсенал - Тотнъм 1:1, Сон изравни

Арсенал и Тотнъм играят при резултат  1:1 на " Емирейтс " в мач от шестия кръг на Висшата лига.

Още в третата минута Тотнъм имаше опция да открие резултата, като след корнер топката доближи до Сон, който бе на чиста позиция и вкара на опразнената врата, само че попадението бе анулирано, защото кореецът бе в състояние на засада.

В 16-а минута Гилермо Викарио направи сензационно избавяне, с цел да предотврати чиста опция за Арсенал. Отбита топка стигна до Нкетиа в наказателното поле и той шутира, само че топката се озова в ръкавиците на вратаря, вместо в десния ъгъл.

Само десетина минути по-късно Арсенал провежда чудесна офанзива, при която Сака получи на десния фланг и напредна с топка в крайници, като стреля по диагонола, само че след получилия се рикошет в Кристиан Ромеро, кълбото влетя във вратата на Тотнъм - 1:0 за Арсенал.

В 38-а минута Бренън Джонсън прибра ужасно подаване в наказателното поле и пропусна от комфортна позиция. Ударът беше ориентиран към левия ъгъл, само че вратарят се хвърли и го извади по изумителен метод. Само четири минути по-късно Мадисън навлече отлично в противникотово наказателно поле и отклони към Сон, който  с акуратен удар откри далечния ъгъл и съумя за идравни резултата - 1:1.
АРСЕНАЛ: Рая, Уайт, Салиба, Габриел, Зинченко, Райс, Виейра, Йодегор, Сака, Жезус, Нкетия
ТОТНЪМ : Викарио, Поро, Ромеро, Ван дер Вен, Удоджи, Бусума, Сар, Джонсън, Мадисън, Кулушевски, Сон
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР